Budinca de conopida

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2015 | 2521 vizualizari

 

Ceva rapid si foarte gustos, ce spuneti? :D

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica oparita
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2/3 oua ( eu mai aveam doar doua :)) )
  • 200 g telemea de vaca maruntita ( eu am zdrobit-o cu furculita)
  • 100 g mozzarella taiata cubulete
  • 4 felii de costita afumata
  • sare+piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

Pentru inceput taiem costita in bucatele mici si le prajim putin (eu nu am mai adaugat ulei pentru ca era destul de grasa costita). Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si cu smantana. Taiem conopida, oparita in prealabil, in bucatele si o punem peste compozitia de mai sus impreuna cu telemeaua, costita, jumatate din mozzarella, sare si piper dupa gust (atentie la sare pentru ca am pus putina si in compozitia de oua si depinde si de cat de sarata e telemeaua, eu nu am mai adaugat sare) si amestecam bine.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( eu am folosit cea de cozonac care e destul de mare ), punem desupra restul de mozzarella si o dam la 180/190 de grade pana cand se rumeneste frumos. O lasam sa se racoreasca si o servim! Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman